Houten jaloezieën nodig?

De houten jaloezieën kan men samenstellen in een kleur naar keuze. Vervolgens kan men deze dan afwerken met een ladderband of ladderkoord aan een kant naar keuze. Daarnaast kan men kiezen uit diverse soorten koordgewichten. Voor het plaatsen van de houten jaloezie op een draaikiepraam of openslaande deur is het mogelijk de jaloezie te voorzien van zijgeleiding. Dit voorkomt dat de jaloezieën gaan klapperen.

Jaloezieën tot in detail,

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont. En het plaatsen van houten jaloezieën is meer dan alleen het plaatsen van jaloezieën. Met de jaloezieën collectie, kantelbare lamellen, zorg je ervoor dat je raampartij onderdeel is van je huis, zodat je iedere dag opnieuw kunt genieten. Onze jaloezie collectie wordt op maat gemaakt met de beste materialen en is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Beleef, voel en zie onze prachtige collectie jaloezieën. 

Maak je houten jaloezieën helemaal af,

zodat alles perfect in je interieur past. Voeg een decoratieve ladderband (10mm, 12mm, 25mm en 38mm) toe, of kies de perfecte koordgewicht (een natuurlijke houtlook tot aan luxe RVS) en maak de look helemaal af door een sierkoof.